ANAF FORMULARE CONFIRMARE PDF

De la adresa se poate descărca soft-ul de incarcare, validare formular D PDF inteligent. anaf formulare confirmare pdf. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, am. Looking for anaf formulare confirmare pdf. Will be grateful for any help! Top. Cu toate acestea, A.N.A.F. nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia de pe Completaţi.

Author: Arazahn Shaktizahn
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 19 September 2010
Pages: 260
PDF File Size: 2.9 Mb
ePub File Size: 17.84 Mb
ISBN: 552-5-68854-882-8
Downloads: 88233
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dimuro

Aici vom completa doar subpunctul 1.

Celelalte subpuncte, de la 1. Rad aici de cateva minute continuu: Nu ca as fi facut cine stie ce retrageri, din contra, dar de cand cu retinerea la sursa, retrag in voie fara sa imi pese de fiscalitate si birocratie.

anaf formulare confirmare pdf

Am completat acum 5 minute declaratia, dai si cauta in arhiva bancara ce incasari, ce perioade, sa vad care agentie mi-a trimis banii prin nu stiu ce firma de plati, dai la retragerile recente, intra in conturi, vezi daca sunt zile apropriate si sume corespunzatoare, te doare capul.

  KRV POBJEDNIKA PDF

Formylare mail de la ANAF, buna ziua, aici aveti formhlare de incarcare. Ma rog, intru pe un link, va rugam introduceti indexul si cif-ul personal cnp, cazul meu.

Tastez, click-click, alt mail pe contul anaf, iata recipisa, dati click. Nu mai zic ca recipisa anterioara n-o mai am, ca nu mi-a venit oricum nimic de plata. Am fost acum cateva luni la ghiseu, doamna, vreau sa va dau bani, dar nu am instiintare de plata.

poppler: can’t render text in PDF form (#) · Issues · poppler / poppler · GitLab

Pai stati ca se calculeaza. Le-am depus online acum he-he-heeee!!! Si ce daca, tot trebuie cineva sa verifice, singura diferenta e ca nu ati venit pana aici sa depuneti fizic pe hartie, atat.

De data asta, am salvat totul formulafe excel, inclusiv cat am retras si de unde, plus fisierul completat plus recipisa, plus indexul.

Am completat declaratia unica online, am trimis-o, dar cand intru sa revad in sectiunea mesaje din contul de la anaf. Chiar sus scrie pe declaratie perioada de raportare anul Nu trebuia sa scrie pentru anul ?

  HIGH PERFORMANCE WEBSITES STEVE SOUDERS PDF

Comutare meniu Comutare cautare. Tutorial mod completare declaratie unica pentru pariuri online. David Home Resurse Impozit. Este extrem de simplu: Pragurile de impozite percepute la fiecare retragere sunt: Precedent Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online. Validez, dar trebuie cpnfirmare salvez fisierul, altfel degeaba validezi daca nu salvezi. Uploadez pe link-ul de mai sus, eroare tehnica. Salut, Am incarcat declaratia, dar imi apare o eroare la recipisa: Nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada.

– (forms_render) poppler: can’t render text in PDF form

Inseamna ca ai bifat rectificativa din greseala. Scrie la inceputul articolului: Nu, aia e doar pentru firme.

Nu, e bine Vezi mai multe comentarii. Case de pariuri online legale recomandate. Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online.

Guardiola, speriat de echipa lui Klopp: Ultimele decizii luate de organizatorii Australian Open.